Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвМинахме през още една връхна точка, през протести.

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвМинахме през още една връхна точка, през протести.
Коментари Харесай

Райчев за изборите: Знаем кой ще управлява, не знаем кой ще победи

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Минахме през още една връхна точка, през митинги. Минахме през епидемията, през затваряне, през едни избори, още една акция, мина още една година, и за това време не се случи кой знае какво разбъркване. Значи, в случай че имаме вяра на социолозите, като цяло не се е случила някаква гигантска смяна. Половината народ е на едно мнение, другият на друго, или там една трета, прецизираха си позициите.

Така социологът Андрей Райчев стартира коментара си за изборите в " Пресечна точка " по Нова Тв. 

Това ни е ситуацията, това сме ние българите. Поне е ясно, че няма да има подправен избор, вотът ще е същински, предпазен е от машините. На път сме да се погледнем в огледалото, какво сме ние. 35 депутатски места да вземе Движение за права и свободи, позволяваме Българска социалистическа партия да направи огромен фаул и да вземе 40 места, отново няма да станат 120. За да станат, ГЕРБ би трябвало да спадне под 55 депутатски места, само че това няма да стане. Протестърите няма да станат повече от половината депутати, на другите пък няма да им е задоволително. Ясно е, че сме разграничени, това е сигурното. Знаем кой ще ръководи, не знаем кой ще победи на изборите. ГЕРБ ще предложат мир, само че няма да получат парламентарно болшинство, сподели още Андрей Райчев.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР